Plaćanje i cijene

Plaćanje knjiga je mogiće na više načina i to:

  • plaćanje kreditnim karticama
  • plaćanje pouzećem
  • plaćanje u prostorijama El-Kalema

Sigurnost plaćanja kreditnim karticama

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana upotrebom TLS enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa.

Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog kompjutera i WebPay servisa, te obratno.

WebPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa.

Monri Payment Gateway je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i Mastercard pravilima.

Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

Plaćanje pouzećem

Plaćanje pouzećem je plaćanje knjiga na vašoj adresi, knjige šaljemo brzom poštom. Plaćanje je moguće samo u Bosni i Hercegovini.

Plaćanje u prostorijama El-Kalema

Plaćanje u prostorijama El-Kalema je prilikom preuzimanja naručenih knjiga. Plaćaje je moguće samo u okviru radnog vremena i iskljčivo kešom.