Česta pitanja

Žašto su cijene u Eurima?
Cijene su prikazane u Eurima radi 2CO online servisa preko kojeg se vrši plaćanje a koji na zalost ne podržava Konvertibilnu marku kao valutu.

Šaljete li knjige i inostranstvo?
Da. Knjige šaljemo u sve države.

Koliko košta dostava?
Cijena dostava knjiga isključivo zavisi od adrese koju ste naveli prilikom naručivanja knjiga. Dostava će vam biti naplaćena u fakturi koju ste dobili prilikom naručivanja i neće vam se posebno naplatiti. Cijena se adređije prema važećem cjenovniku BH Pošte d.o.o.

Šta ako se naručene knjige izgube?
Ukoliko vam knjige ne stignu na adresu u previđenom roku, odnosno najviše 30 radnih dana od dana slanja knjiga i ako od strane BH Pošte dobijemo potvrdu da je pošiljka izgubljena poslat ćemo vam knjige ponovo. Ako nemamo knjige na stanju kontaktirat ćemo vas kako bi eventualno izmijenili narudžbu ili ćemo vam vratiti novac.

Nemam karticu mogu li platiti pouzećem?
Da, prilikom plaćanja treba izabrati opciju plaćanje pouzećem. Pouzećem je moguće platiti samo u Bosni i Hercegovini.

Mogu li platiti PayPal-om?
Da, prilikom plaćanja izaberite opciju plaćanje kreditnom karticom. 2CO servis preko kojeg se vrši online plaćanje prihvata plaćanje PayPalom.

Kako mogu dobiti studenski popust?
Potrebno je da se registrirate na webshop da ta nam putem maila dostavite sliku index-a iz koje se jasno vidi vaš stuentski status, nakon toga prebac ćemo vas u grupu kupaca s studentskim popustom. Sve cijene će vam biti automatski prikazane s popustom do 50%.

Da li je sigurno platiti kreditnom karticom?
Da. Na webshopu koristimo zaštićeni kriptovani pristup pitem SSL certifikata. Online plaćanje je putem 2CO online servisa koji garantira sigurnost vaših podataka. El-Kalem nikada neće imati pristup vašim karticama. El-Kalem vam nikada neće tražiti podatke o vašim kreditnim karticama putem maila ili na drugi način.