Česta pitanja

Šaljete li knjige u inostranstvo?
Da. Knjige šaljemo u sve države.

Koliko košta dostava?
Cijena dostava knjiga isključivo zavisi od adrese koju ste naveli prilikom naručivanja knjiga. Dostava će Vam biti naplaćena u fakturi koju ste dobili prilikom naručivanja i neće vam se posebno naplatiti. Cijena se određuje prema važećem cjenovniku BH Pošte d.o.o.

Šta ako se naručene knjige izgube?
Ukoliko vam knjige ne stignu na adresu u predviđenom roku, odnosno najviše 30 radnih dana od dana slanja knjiga i ako od strane BH Pošte dobijemo potvrdu da je pošiljka izgubljena poslat ćemo vam knjige ponovo. Ako nemamo knjige na stanju kontaktirat ćemo vas kako bi eventualno izmijenili narudžbu ili ćemo vam vratiti novac.

Nemam karticu mogu li platiti pouzećem?
Da, prilikom plaćanja treba izabrati opciju plaćanje pouzećem. Pouzećem je moguće platiti samo u Bosni i Hercegovini.

Kako mogu dobiti studenski popust?
Potrebno je da se registrirate na webshop da ta nam putem maila dostavite sliku indeksa iz koje se jasno vidi vaš studentski status, nakon toga prebacit ćemo vas u grupu kupaca s studentskim popustom. Sve cijene će vam biti automatski prikazane s popustom do 50%.

Da li je sigurno platiti kreditnom karticom?
Da. Na webshopu koristimo zaštićeni kriptovani pristup pitem SSL certifikata. Online plaćanje je putem 2CO online servisa koji garantira sigurnost vaših podataka. El-Kalem nikada neće imati pristup vašim karticama. El-Kalem vam nikada neće tražiti podatke o vašim kreditnim karticama putem maila ili na drugi način.